PSV-coach Bosz weet na laatste training of Lang speelklaar is tegen Arsenal

PSV-coach Bosz weet na laatste training of Lang speelklaar is tegen Arsenal

PSV-coach Peter Bosz heeft na de laatste training voor de wedstrijd tegen Arsenal bekendgemaakt dat hij weet of Luuk de Jong speelklaar is. De Jong heeft de afgelopen dagen last gehad van een knieblessure en was daardoor twijfelachtig voor de wedstrijd.

Bosz heeft aangegeven dat De Jong de laatste training goed heeft doorstaan en dat hij speelklaar is. De Jong is een belangrijke speler voor PSV en heeft al veel doelpunten gemaakt dit seizoen. Hij is daarom ook een belangrijke speler voor de wedstrijd tegen Arsenal.

De Jong zal waarschijnlijk in de basis beginnen, maar Bosz zal hem waarschijnlijk niet de hele wedstrijd laten spelen om te voorkomen dat hij te veel last krijgt van zijn knieblessure. Als De Jong niet in staat is om de hele wedstrijd te spelen, zal Bosz waarschijnlijk een andere speler inzetten.

Het is een belangrijke wedstrijd voor PSV, omdat ze met een overwinning kunnen doorstoten naar de volgende ronde van de Champions League. PSV heeft de afgelopen jaren veel succes gehad in Europa en hopen dat ze ook dit jaar ver kunnen komen.