Feyenoord begint Champions League-seizoen met Minteh in plaats van Giménez tegen Celtic

Feyenoord begint Champions League-seizoen met Minteh in plaats van Giménez tegen Celtic

Feyenoord begint het Champions League-seizoen met een opmerkelijke verandering in de verdediging. In plaats van de gebruikelijke centrale verdediger, Uruguayaan Diego Giménez, zal de Nederlandse verdediger Tyrell Minteh de verdediging leiden.

Minteh, die afgelopen seizoen als linksback speelde, zal de verdediging leiden tijdens Feyenoord’s eerste Champions League-wedstrijd tegen Celtic. Minteh heeft al eerder ervaring opgedaan in het spelen van een centrale verdediger, maar dit is de eerste keer dat hij deze positie speelt in de Champions League.

De verandering is een grote stap voor Minteh, die pas 19 jaar oud is. Hij heeft al een indrukwekkende carrière bij Feyenoord opgebouwd, waar hij al sinds 2015 actief is. In die tijd heeft hij al veel ervaring opgedaan in het spelen van een centrale verdediger, waardoor hij goed voorbereid is op deze nieuwe uitdaging.

Hoewel de verandering een grote stap is voor Minteh, is het ook een grote stap voor Feyenoord. De club heeft veel vertrouwen in Minteh en denkt dat hij de verdediging kan leiden tijdens hun Champions League-avontuur. Als Minteh succesvol is, zou dit kunnen betekenen dat Feyenoord meer vertrouwen heeft in hun jonge spelers en meer bereid is om hen te laten spelen op het hoogste niveau.

Het wordt interessant om te zien hoe Minteh presteert tijdens Feyenoord’s Champions League-seizoen. Als hij succesvol is, zou dit een grote stap vooruit kunnen betekenen voor Feyenoord en hun jonge spelers.