Volleybalsters verslaan Mexico eenvoudig op Olympische Kwalificatietoernooi

De Nederlandse volleybalsters hebben afgelopen week een geweldige prestatie geleverd op het Olympische Kwalificatietoernooi in Italië. Ze versloegen Mexico met een eenvoudige 3-0 overwinning.

Het Nederlandse team begon sterk aan de wedstrijd en maakte al snel duidelijk dat ze de wedstrijd wilden winnen. Ze domineerden het spel en gaven Mexico weinig kans om terug te komen. Na de eerste set wonnen de Nederlandse volleybalsters met 25-15.

In de tweede set bleef het Nederlandse team sterk spelen en ze wonnen de set met 25-14. In de derde set bleef het Nederlandse team dominant en wonnen ze met 25-18.

Het Nederlandse team was erg blij met hun prestatie en verdiende een plaats in de volgende ronde van het toernooi. De coach van het team, Gido Vermeulen, was erg trots op zijn team: “We speelden een goede wedstrijd tegen Mexico. We hadden een duidelijk plan en dat hebben we goed uitgevoerd.”

Met deze overwinning hebben de Nederlandse volleybalsters een grote stap gezet richting de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Ze zijn nu één stap dichter bij het behalen van hun droom.