Marilyn Manson veroordeeld tot taakstraf en boete voor het besmeuren van een vrouw met snot

Marilyn Manson is veroordeeld tot een taakstraf en een boete vanwege het besmeuren van een vrouw met snot. De Amerikaanse shockrocker werd door de rechter veroordeeld tot het uitvoeren van 120 uur gemeenschapsdienst en het betalen van een boete van €2.000.

Manson, wiens echte naam Brian Warner is, werd in januari aangeklaagd door de vrouw, die beweerde dat hij haar in december 2019 had besmeurd met snot. De vrouw beweerde dat Manson haar aanviel toen ze hem vroeg om een foto te maken.

De rechter oordeelde dat Manson schuldig was aan het plegen van een misdrijf en veroordeelde hem tot het uitvoeren van 120 uur gemeenschapsdienst en het betalen van een boete van €2.000. De rechter zei ook dat Manson zich moest houden aan de wet en dat hij geen geweld moest gebruiken tegen anderen.

Manson heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn gedrag en zei dat hij spijt had van wat er was gebeurd. Hij zei ook dat hij zich bewust was van de ernst van zijn misdaad en dat hij zich voortaan zou houden aan de wet.

Hoewel de veroordeling niet zo ernstig is als andere misdaden, is het belangrijk om te onthouden dat geweld nooit geaccepteerd kan worden. Het is belangrijk om te weten dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen gedrag en dat er consequenties zijn voor het plegen van misdaden.