Quinten Timber maakt indrukwekkend CL-debuut na appje van broer Jurriën: ‘Voelt bijzonder’

Quinten Timber heeft afgelopen weekend een indrukwekkend debuut gemaakt in de Champions League. De jonge aanvaller maakte zijn debuut na een appje van zijn broer Jurriën, die hem aanmoedigde om het beste uit zichzelf te halen.

Quinten speelde voor het eerst in de Champions League voor Ajax tegen Lille. Hij kwam in de tweede helft binnen als invaller en maakte direct indruk. Hij was actief op het veld, creëerde kansen en was betrokken bij de winnende goal.

Na afloop van de wedstrijd sprak Quinten over zijn prestatie. “Het voelt bijzonder om mijn debuut te maken in de Champions League. Ik heb er hard voor gewerkt en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om te laten zien wat ik kan.”

Quinten vertelde ook dat hij voor de wedstrijd een appje had gekregen van zijn broer Jurriën. “Hij stuurde me een appje om me aan te moedigen en me te vertellen dat ik het beste uit mezelf moest halen. Dat heeft me geïnspireerd om mijn best te doen.”

Het is duidelijk dat Quinten Timber een grote toekomst voor zich heeft in de voetbalwereld. Zijn prestatie in de Champions League was indrukwekkend en hij heeft laten zien dat hij klaar is om op het hoogste niveau te spelen. Als hij zo doorgaat, zal hij een grote speler worden in de toekomst.