Jumbo-Visma verdiende bijna vier keer meer dan nummer twee in Vuelta a España.

De Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma heeft een geweldige prestatie geleverd bij de Vuelta a España. De ploeg verdiende bijna vier keer meer punten dan de nummer twee, wat een ongekende prestatie is.

Jumbo-Visma begon de Vuelta a España met een sterke selectie. Met onder andere Primoz Roglic, Sepp Kuss en Wout van Aert had de ploeg een sterk team dat de concurrentie aan kon gaan.

De Vuelta a España is een van de meest uitdagende wielerwedstrijden ter wereld. De renners moeten door verschillende bergachtige landschappen rijden, waaronder de Pyreneeën en de Sierra Nevada. Deze uitdagingen zorgden ervoor dat Jumbo-Visma de meeste punten verdiende.

Primoz Roglic was de sterkste renner van Jumbo-Visma. Hij won twee etappes en eindigde als tweede in het algemeen klassement. Sepp Kuss was ook sterk, hij won een etappe en eindigde als vijfde in het algemeen klassement.

De prestatie van Jumbo-Visma is indrukwekkend. De ploeg verdiende bijna vier keer meer punten dan de nummer twee, wat een ongekende prestatie is. Dit toont aan dat Jumbo-Visma een van de sterkste wielerploegen ter wereld is.