Schulting laat na zomer van herstel weer haar kunsten op het ijs zien: ‘Het gaat echt heel goed’

De Nederlandse schaatser Suzanne Schulting heeft na een lange zomer van herstel weer haar kunsten op het ijs laten zien. Na een blessure aan haar knie in maart, heeft Schulting de afgelopen maanden hard gewerkt om weer in topvorm te komen.

Schulting heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om weer in topvorm te komen. Ze heeft veel tijd besteed aan het versterken van haar knie en het verbeteren van haar techniek. Ook heeft ze veel tijd besteed aan het verbeteren van haar mentale kracht.

Deze week heeft Schulting laten zien dat ze er klaar voor is om weer te gaan schaatsen. Ze heeft laten zien dat ze in staat is om snelheid te maken en technisch sterk te schaatsen. Schulting was erg blij met haar prestaties: “Het gaat echt heel goed. Ik voel me sterk en ik ben klaar om weer te gaan schaatsen.”

Schulting is vastbesloten om deze winter weer op het hoogste niveau te schaatsen. Ze heeft als doel om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2022 in Beijing. Om dit doel te bereiken, zal Schulting de komende maanden hard moeten werken om haar techniek en conditie te verbeteren.

Het is duidelijk dat Schulting er klaar voor is om weer op het ijs te staan. Met haar vastberadenheid en harde werk zal ze deze winter zeker een grote prestatie neerzetten. We wensen Schulting veel succes toe bij haar tocht naar de Olympische Spelen!