Real Madrid draait achterstand om en blijft bovenaan zonder puntenverlies

Real Madrid heeft voor de tweede keer op rij een achterstand omgezet in een overwinning. In een spannende wedstrijd tegen Valencia wist Real Madrid de achterstand van twee doelpunten om te zetten in een overwinning met 3-2.

Het was een zware wedstrijd voor Real Madrid, die al vroeg in de wedstrijd op achterstand kwam. Valencia kwam op voorsprong door een doelpunt van Carlos Soler in de twaalfde minuut. In de twintigste minuut scoorde Valencia opnieuw, waardoor de achterstand verder opliep.

Real Madrid kon de achterstand nog voor rust ombuigen. Sergio Ramos scoorde een penalty in de veertigste minuut, waardoor de achterstand terugliep tot één doelpunt. In de tweede helft kon Real Madrid de achterstand helemaal ombuigen. Karim Benzema scoorde in de zeventigste minuut, waardoor Real Madrid op voorsprong kwam. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Benzema opnieuw, waardoor Real Madrid met 3-2 won.

Door deze overwinning blijft Real Madrid bovenaan in La Liga zonder puntenverlies. Het is een indrukwekkende prestatie van Real Madrid, die het afgelopen seizoen als tweede eindigde in La Liga. Deze overwinning toont aan dat Real Madrid sterk genoeg is om dit jaar kampioen te worden.