te verminderenJongeren: Stop met het bevorderen van vlees- en vliegreclame om klimaatverandering tegen te gaan.

Het klimaat verandert snel en de wereldwijde temperatuur stijgt. Om deze opwarming tegen te gaan, moeten we allemaal ons steentje bijdragen. Een manier waarop jongeren kunnen helpen, is het stoppen met het bevorderen van vlees- en vliegreclame.

Vlees is een van de grootste veroorzakers van klimaatverandering. De veehouderij is verantwoordelijk voor ongeveer 15% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast is er ook een grote hoeveelheid water en energie nodig om vlees te produceren. Door het bevorderen van vlees- en vliegreclame, worden mensen aangemoedigd om meer vlees te eten en meer te vliegen, wat de klimaatverandering alleen maar zal verergeren.

Daarom moeten jongeren stoppen met het bevorderen van vlees- en vliegreclame. In plaats daarvan moeten ze aandacht besteden aan duurzame alternatieven, zoals plantaardig eten en het gebruik van openbaar vervoer. Door deze veranderingen te promoten, kunnen jongeren helpen om de klimaatverandering tegen te gaan.

Het is belangrijk dat jongeren hun stem laten horen en actie ondernemen om de klimaatverandering tegen te gaan. Door het stoppen met het bevorderen van vlees- en vliegreclame, kunnen jongeren een verschil maken in de strijd tegen de klimaatverandering.