Carlos Sainz Jr. geeft toe dat het gebruik van DRS de doorslag gaf in de race tegen Lando Norris

Carlos Sainz Jr. geeft toe dat het gebruik van DRS de doorslag gaf in de race tegen Lando Norris

Carlos Sainz Jr. heeft toegegeven dat het gebruik van DRS (Drag Reduction System) de doorslag gaf in de race tegen Lando Norris. De twee coureurs streden om de eerste plaats tijdens de Grand Prix van Oostenrijk.

Sainz Jr. gaf toe dat DRS een belangrijke rol speelde in de race. Hij zei dat hij het gebruikte om Norris voor te blijven, waardoor hij de race won. Hij voegde eraan toe dat hij de race niet had gewonnen als hij het systeem niet had gebruikt.

DRS is een systeem dat wordt gebruikt in Formule 1-races om de aerodynamische weerstand te verminderen. Het wordt gebruikt om coureurs in staat te stellen sneller te rijden en zo hun concurrenten voor te blijven.

Sainz Jr. was erg blij met zijn overwinning en zei dat het een geweldig gevoel was om te winnen. Hij zei ook dat het gebruik van DRS een belangrijke factor was in zijn overwinning.

Het was een spannende race tussen Sainz Jr. en Norris, maar uiteindelijk was het Sainz Jr. die de race won met behulp van DRS. Het was een goede race en een goed voorbeeld van hoe belangrijk DRS kan zijn in Formule 1-races.