Ajax en Steijn in grotere moeilijkheden na pijnlijke nederlaag tegen FC Twente

Ajax en Steijn in grotere moeilijkheden na pijnlijke nederlaag tegen FC Twente

Ajax en Steijn hebben een pijnlijke nederlaag geleden tegen FC Twente. De Amsterdammers verloren met 0-2, waardoor ze nu in grotere moeilijkheden verkeren.

De wedstrijd begon goed voor Ajax, maar al snel kwam FC Twente op voorsprong. Na een kwartier spelen scoorde de thuisploeg de 0-1. Na de rust werd het nog erger voor Ajax, toen FC Twente de 0-2 scoorde.

Ajax had de kans om terug te komen in de wedstrijd, maar miste een aantal kansen. Uiteindelijk was het FC Twente dat de wedstrijd won.

De nederlaag is pijnlijk voor Ajax, omdat het de koploper in de Eredivisie is. Het betekent dat Ajax nu twee punten achter staat op nummer twee PSV. Ook is het verschil met nummer drie Feyenoord nu geslonken tot slechts één punt.

Het is duidelijk dat Ajax nu in grotere moeilijkheden verkeert dan voorheen. De Amsterdammers zullen hard moeten werken om hun voorsprong in de Eredivisie te behouden. Als ze dat niet doen, zal het moeilijk worden om de titel te winnen.

Ajax en Steijn zullen zich nu moeten concentreren op hun volgende wedstrijd tegen Vitesse. Als ze deze wedstrijd winnen, zal dat een grote stap zijn in de goede richting. Alleen dan kan Ajax weer op weg naar de titel.