Twee mannen aangehouden na tweede explosie in Rotterdamse straat

Vandaag hebben de politie twee mannen aangehouden na een tweede explosie in de Rotterdamse straat. De explosie vond plaats in de buurt van een winkelcentrum en heeft geen gewonden veroorzaakt.

Volgens de politie was de explosie krachtig genoeg om schade aan te richten, maar er zijn geen gewonden gemeld. Er is een onderzoek gestart om de oorzaak van de explosie te achterhalen.

De twee mannen die zijn aangehouden, zijn verdacht van betrokkenheid bij de explosie. Ze zijn gearresteerd op basis van getuigenverklaringen en bewijsmateriaal dat is verzameld op de plaats van de explosie.

De politie heeft ook bevestigd dat de explosie niet is gerelateerd aan terrorisme. De politie heeft geen verdere informatie vrijgegeven over de identiteit van de twee mannen of hun motieven.

De explosie is de tweede in korte tijd in Rotterdam. Eerder deze maand vond er ook een explosie plaats in een ander deel van de stad. De politie heeft nog geen verband gevonden tussen de twee incidenten.

De politie heeft gevraagd om informatie van getuigen die iets gezien of gehoord hebben rondom het incident. Ze vragen ook om meldingen van mensen die verdachte personen of voertuigen hebben gezien in de buurt van de explosie.

Het onderzoek naar de explosie is nog steeds gaande. De politie verwacht meer informatie te krijgen over de identiteit en motieven van de twee mannen die zijn aangehouden.