Twee mensen overleden bij auto-ongeluk in Zeeuws Ritthem

Afgelopen week is er een verschrikkelijk auto-ongeluk gebeurd in Zeeuws Ritthem, waarbij twee mensen het leven hebben verloren. Het ongeluk gebeurde op een kruising tussen de Nieuwe Kerkstraat en de Kerkstraat, waar twee auto’s met elkaar in botsing kwamen.

Volgens de politie was de oorzaak van het ongeluk dat een van de auto’s de andere auto niet had gezien. De bestuurder van de auto die de andere auto niet had gezien, kwam om het leven. De andere bestuurder raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het ongeluk. Ze hebben al vastgesteld dat er geen alcohol of drugs in het spel waren. Ook is er geen sprake van roekeloos rijgedrag.

Het ongeluk heeft veel mensen in Zeeuws Ritthem diep geraakt. De families van de slachtoffers hebben hun verdriet uitgesproken en gevraagd om respect voor hun privacy.

De politie roept iedereen op om extra voorzichtig te zijn op de weg. Het is belangrijk om altijd goed op te letten en om geen risico’s te nemen. Als we allemaal voorzichtig zijn, kunnen we voorkomen dat er nog meer mensen het leven verliezen door auto-ongelukken.