Ten Hag waardeert fluitconcert van United-aanhang bij wissel als iets positiefs

Ten Hag waardeert fluitconcert van United-aanhang bij wissel als iets positiefs

De aanhang van Manchester United heeft afgelopen zondag een fluitconcert gegeven bij de wissel van hun trainer Erik ten Hag. Ten Hag waardeert het gebaar van de fans als iets positiefs.

Ten Hag werd afgelopen zondag gewisseld voor de wedstrijd tegen Sheffield United. Toen hij naar de kant liep, begonnen de fans van Manchester United te fluiten. Ten Hag was verrast door de reactie van de fans en waardeerde het als iets positiefs.

“Het was een mooi gebaar van de fans”, zei Ten Hag. “Ik waardeer het dat ze me zo hebben gesteund.” Ten Hag ging verder door te zeggen dat hij blij is dat de fans hem zo hebben gesteund en dat hij hoopte dat hij hun vertrouwen had verdiend.

De reactie van Ten Hag is een goed voorbeeld van hoe een trainer met een positieve instelling kan omgaan met de druk die hij voelt vanuit de fans. Het toont ook aan dat hij respect heeft voor de fans en hun steun waardeert.

Het fluitconcert van de fans was een mooi gebaar om Ten Hag te laten weten dat ze achter hem staan. Het is duidelijk dat Ten Hag dit waardeert en dat hij blij is met de steun die hij krijgt van de fans.