Aston Martin-coureur Stroll uitgesloten van GP Singapore als gevolg van crash tijdens kwalificatie

Aston Martin-coureur Stroll uitgesloten van GP Singapore als gevolg van crash tijdens kwalificatie

De Canadese coureur Lance Stroll, die voor het Britse team Aston Martin Racing rijdt, is uitgesloten van de Grand Prix van Singapore als gevolg van een crash tijdens de kwalificatie. Stroll was op weg naar een goede kwalificatie, maar raakte in de laatste bocht de muur en moest uiteindelijk de race verlaten.

De crash was een grote teleurstelling voor Stroll, die al enkele goede prestaties had laten zien in de voorgaande races. Hij had al eerder in de kwalificatie laten zien dat hij competitief was en had gehoopt op een goede prestatie in Singapore.

De crash betekende echter dat Stroll uitgesloten werd van de race. Hij moest zijn auto laten repareren en kon dus niet meer meedoen aan de race. De stewards van de race besloten dat Stroll verantwoordelijk was voor de crash en dat hij daarom uitgesloten werd.

Hoewel Stroll teleurgesteld was, bleef hij positief. Hij zei dat hij er alles aan zou doen om terug te keren in de volgende race en dat hij er klaar voor was om te vechten voor een goede prestatie.

Het is jammer dat Stroll uitgesloten werd van de race, maar het is ook een goede les voor coureurs om voorzichtig te zijn tijdens de kwalificatie. Als coureurs te hard rijden, kunnen ze uitgesloten worden van de race als gevolg van hun acties.