FC Twente Vrouwen start Eredivisie-seizoen met 7-0 overwinning tegen Telstar

FC Twente Vrouwen start Eredivisie-seizoen met 7-0 overwinning tegen Telstar

FC Twente Vrouwen heeft een indrukwekkende start gemaakt van het Eredivisie-seizoen. Ze wonnen hun eerste wedstrijd met 7-0 tegen Telstar.

Het was een geweldige prestatie van de vrouwen van FC Twente. Ze begonnen de wedstrijd sterk en waren al snel op voorsprong. Daarna bleven ze druk zetten en scoorden ze meerdere doelpunten.

De eerste goal werd gescoord door Vivianne Miedema, die al snel gevolgd werd door een tweede goal van Lieke Martens. Daarna scoorde de ploeg nog vijf keer, waaronder twee goals van Renate Jansen.

Na de wedstrijd was er veel enthousiasme bij de spelers en staf van FC Twente Vrouwen. De coach, Sarina Wiegman, was erg trots op haar team. “We hebben een goede start gemaakt en laten zien dat we klaar zijn voor het seizoen”, zei ze.

FC Twente Vrouwen heeft laten zien dat ze klaar zijn voor het Eredivisie-seizoen. Ze hebben een indrukwekkende 7-0 overwinning behaald tegen Telstar en laten zien dat ze een sterke ploeg hebben. Hopelijk kunnen ze dit momentum vasthouden en een succesvol seizoen spelen.