RKC Waalwijk wint van Vitesse Arnhem in Airborne-wedstrijd, Fortuna Sittard herstelt tegen FC Volendam.

RKC Waalwijk wint van Vitesse Arnhem in Airborne-wedstrijd, Fortuna Sittard herstelt tegen FC Volendam.

Afgelopen zaterdag was een gedenkwaardige dag voor de voetbalclubs RKC Waalwijk, Vitesse Arnhem, Fortuna Sittard en FC Volendam. RKC Waalwijk won de Airborne-wedstrijd tegen Vitesse Arnhem met 3-2. Fortuna Sittard herstelde zich tegen FC Volendam met een 2-1 overwinning.

RKC Waalwijk begon sterk aan de wedstrijd tegen Vitesse Arnhem. Na een kwartier spelen scoorde de ploeg uit Waalwijk de 1-0. Vitesse Arnhem kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Bryan Linssen. RKC Waalwijk gaf echter niet op en scoorde nog twee doelpunten. Uiteindelijk won RKC Waalwijk de wedstrijd met 3-2.

Fortuna Sittard had het moeilijker tegen FC Volendam. De ploeg uit Sittard begon sterk aan de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat FC Volendam de score opende. Fortuna Sittard liet echter niet los en scoorde twee doelpunten. Uiteindelijk won Fortuna Sittard de wedstrijd met 2-1.

De overwinningen van RKC Waalwijk en Fortuna Sittard zijn belangrijk voor de ploegen. Beide ploegen hebben nu meer punten verzameld en staan daardoor hoger in de competitie. De fans van beide ploegen hopen dat hun favoriete team deze lijn kan doorzetten.