Aantal slachtoffers Mauibranden verlaagd van 115 naar 97

Aantal slachtoffers Mauibranden verlaagd van 115 naar 97

De Mauibranden in Hawaii hebben de afgelopen maanden veel schade aangericht. Er zijn veel mensen die hun huizen en bezittingen hebben verloren. Gelukkig is er nu goed nieuws: het aantal slachtoffers is verlaagd van 115 naar 97.

Volgens de autoriteiten is de brand onder controle. Er zijn meer dan 1.400 brandweerlieden die hard werken om de brand te bestrijden. Ook is er een groot aantal vrijwilligers die helpen met het blussen van de vlammen.

De brandweerlieden hebben hard gewerkt om de brand te bestrijden en het aantal slachtoffers te verminderen. Ze hebben veel risico’s genomen om de brand te blussen en hebben veel moeite gedaan om te voorkomen dat meer mensen hun huizen verloren.

De autoriteiten hebben ook gezorgd voor een goede evacuatie van de bewoners in de getroffen gebieden. Er zijn veel mensen geëvacueerd naar veilige plekken, waar ze kunnen worden opgevangen en geholpen.

Hoewel het aantal slachtoffers is verlaagd, blijft de situatie in Hawaii kritiek. De brandweerlieden blijven hard werken om de brand te bestrijden en de autoriteiten blijven hun best doen om de bewoners in veiligheid te brengen. We hopen dat het aantal slachtoffers nog verder zal dalen en dat de Mauibranden snel onder controle zullen zijn.