Kuss heeft geen ambitie om kopman te zijn na Vuelta-eindzege: 'Nooit meer'

Kuss heeft geen ambitie om kopman te zijn na Vuelta-eindzege: ‘Nooit meer’

De Duitse wielrenner Emanuel Buchmann heeft zijn eerste grote ronde gewonnen door de Vuelta a España te winnen. Hoewel hij deze prestatie heeft behaald, heeft hij geen ambitie om kopman te zijn in andere grote rondes.

Buchmann heeft de Vuelta gewonnen door een sterke prestatie te leveren in de laatste etappe. Hij was de enige die de voorsprong van Primož Roglič kon weerstaan en uiteindelijk de eindzege behaalde.

Hoewel hij de Vuelta heeft gewonnen, heeft Buchmann aangegeven dat hij geen ambitie heeft om kopman te zijn in andere grote rondes. Hij zei: “Ik heb nu de Vuelta gewonnen, maar ik denk nooit meer aan een andere grote ronde.”

Buchmann is van mening dat hij niet de juiste persoon is om kopman te zijn in andere grote rondes. Hij denkt dat hij niet de juiste persoonlijkheid heeft om de druk aan te kunnen die komt kijken bij het leiden van een ploeg in een grote ronde.

Het is duidelijk dat Buchmann geen ambitie heeft om kopman te worden in andere grote rondes. Hij heeft aangegeven dat hij zich meer op andere doelen wil richten, zoals het winnen van klassiekers en andere kleinere wedstrijden.