PSV begint met Bella-Kotchap als debuutant tegen NEC, Lozano op de bank

PSV begint met Bella-Kotchap als debuutant tegen NEC, Lozano op de bank

PSV begon de wedstrijd tegen NEC met een verrassing: de 18-jarige Bella-Kotchap maakte haar debuut als profvoetballer. De jonge aanvaller kwam in de basiself en liet zien dat ze klaar is voor het eerste elftal. Ook Erick Gutiérrez, die vorige week nog een rode kaart kreeg, was erbij.

Het was een spannende wedstrijd, waarin PSV de bovenhand had. Na een goede eerste helft kwam NEC sterk terug in de tweede helft. Toch wist PSV de winst binnen te slepen.

De grote verrassing was dat Hirving Lozano op de bank begon. De Mexicaan is normaal gesproken een vaste waarde in het elftal van PSV, maar dit keer koos trainer Mark van Bommel ervoor om hem op de bank te laten starten. Uiteindelijk kwam hij in de tweede helft nog in het veld, maar hij kon de winst niet meer beïnvloeden.

Het was een geslaagd debuut voor Bella-Kotchap bij PSV. De 18-jarige aanvaller liet zien dat ze klaar is voor het eerste elftal en dat ze een grote toevoeging kan zijn aan het team. Ook Lozano liet zien dat hij nog steeds een belangrijke speler is voor PSV, ondanks dat hij op de bank begon.

PSV heeft met deze overwinning een stap gezet richting het kampioenschap. Als het team zo blijft presteren, dan zal het dit seizoen weer kampioen worden.