Simon is weer de ster bij Leipzig, oud-Ajacied Grillitsch scoort wereldgoal

Simon is weer de ster bij Leipzig, oud-Ajacied Grillitsch scoort wereldgoal

Simon is weer de ster bij Leipzig. De oud-Ajacied Marcel Sabitzer heeft zijn ploeg, RB Leipzig, naar een overwinning geleid in de Duitse Bundesliga. Het was een spannende wedstrijd tegen Hoffenheim, maar uiteindelijk won Leipzig met 3-2. De winnende goal werd gescoord door de Oostenrijkse middenvelder Marcel Sabitzer.

Sabitzer, die vorig seizoen nog voor Ajax speelde, scoorde een prachtige goal uit een vrije trap. Hij schoot de bal over de muur en in de hoek van het doel. De goal bezorgde Leipzig de overwinning en Sabitzer werd daarmee de held van de avond.

Naast Sabitzer was ook Simon, een andere Oostenrijkse middenvelder, een belangrijke speler voor Leipzig. Hij speelde een geweldige wedstrijd en was verantwoordelijk voor twee assists. Hij was ook verantwoordelijk voor de eerste goal van Leipzig, waardoor hij een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning.

Simon is al enkele jaren een vaste waarde bij Leipzig en heeft al veel goede prestaties geleverd. Met zijn prestaties in deze wedstrijd heeft hij laten zien waarom hij zo belangrijk is voor zijn ploeg.

Het was een geweldige wedstrijd en met de prestaties van Simon en Sabitzer heeft Leipzig weer laten zien dat ze een van de beste ploegen in Duitsland zijn. Met hun prestaties hebben ze laten zien dat ze klaar zijn om mee te strijden om de titel.