Max Verstappen accepteert moeilijk weekend in Singapore: 'Kans op winst is verwaarloosbaar'

Max Verstappen accepteert moeilijk weekend in Singapore: ‘Kans op winst is verwaarloosbaar’

Max Verstappen heeft een moeilijk weekend achter de rug in Singapore. De Nederlandse coureur van Red Bull Racing had een moeilijke kwalificatie en eindigde als twaalfde. In de race kon hij niet veel beter doen en eindigde uiteindelijk als zevende.

Verstappen was niet tevreden met zijn prestaties en accepteerde dat het weekend moeilijk was. “De kans op winst was verwaarloosbaar,” zei hij. “We hebben geprobeerd om het beste eruit te halen, maar we hadden gewoon niet genoeg snelheid.”

Verstappen voegde eraan toe dat het team hard heeft gewerkt om de auto zo goed mogelijk af te stellen, maar dat het resultaat niet goed genoeg was. “We hebben alles geprobeerd, maar we hadden gewoon niet genoeg snelheid om mee te doen met de top vijf,” zei hij.

Verstappen is nu al vier races zonder podiumplaats, maar hij blijft positief. “We moeten ons concentreren op wat we kunnen verbeteren en hopen dat we in de volgende race beter kunnen presteren,” zei hij.

Het is duidelijk dat Verstappen teleurgesteld is over zijn prestaties in Singapore, maar hij blijft positief. Hij is vastbesloten om in de volgende race beter te presteren en zal er alles aan doen om dat te bereiken.