Max Verstappen eindigt buiten top 10 na rampzalige kwalificatie in Singapore

Max Verstappen eindigt buiten top 10 na rampzalige kwalificatie in Singapore

Max Verstappen heeft een rampzalige kwalificatie in Singapore gehad. Hij eindigde buiten de top 10 en zal morgen vanaf de elfde startpositie de Grand Prix van Singapore aanvangen.

Verstappen had al een moeilijke dag op de baan. Tijdens de eerste vrije training was hij al niet tevreden over de prestaties van zijn Red Bull-bolide. Ook in de tweede vrije training kon hij niet overtuigen.

In de kwalificatie ging het nog slechter. Verstappen kwam niet verder dan de elfde plaats. Hij was duidelijk teleurgesteld en zei dat hij niet in staat was om het maximale uit de auto te halen.

De Nederlander had verwacht dat hij beter zou presteren, maar de warmte en het hoge vochtigheidsniveau maakten het voor hem moeilijk om goede tijden neer te zetten. Hij klaagde ook over een gebrek aan grip op de baan.

Verstappen zal morgen proberen om zo veel mogelijk plaatsen goed te maken. Hij is vastbesloten om het beste uit de race te halen, ondanks de slechte kwalificatie. Met zijn ervaring en vaardigheden is hij in staat om een goed resultaat neer te zetten.

Het is jammer dat Verstappen zo’n slechte kwalificatie heeft gehad, maar hij is vastbesloten om morgen alles te geven. We wensen hem veel succes toe!