Max Verstappen blijft worstelen met zijn auto, Carlos Sainz is de snelste in derde training Singapore

Max Verstappen heeft voor de derde training voor de Grand Prix van Singapore niet de resultaten behaald die hij had gehoopt. Hij eindigde als zevende, terwijl zijn teamgenoot Carlos Sainz de snelste was.

Verstappen had problemen met zijn Red Bull-auto, waardoor hij niet in staat was om zijn volle potentieel te benutten. Hij klaagde over het gebrek aan grip en de trage bochten, wat hem veel tijd kostte.

Het is duidelijk dat Verstappen nog steeds worstelt met zijn auto. Hoewel hij de tweede training als tweede had afgesloten, kon hij dit niet herhalen in de derde training.

Sainz daarentegen had geen problemen met zijn auto en sloot de derde training als snelste af. Hij was meer dan een halve seconde sneller dan Verstappen en liet zien dat hij in staat is om het beste uit zijn auto te halen.

Het is duidelijk dat Verstappen nog steeds worstelt met zijn auto. Hoewel hij de tweede training als tweede had afgesloten, kon hij dit niet herhalen in de derde training. Het is nu aan Verstappen om te bepalen of hij in staat is om zijn auto op tijd voor de race te verbeteren, zodat hij kan concurreren met Sainz en de andere coureurs.