Willem II brengt eerste buitenlandse coach sinds vertrek Robbemond

Willem II brengt eerste buitenlandse coach sinds vertrek Robbemond

De Nederlandse voetbalclub Willem II heeft een nieuwe buitenlandse coach aangesteld. Het is de eerste buitenlandse coach sinds het vertrek van Jan Robbemond in 2016. De nieuwe coach is Adrie Koster, een Nederlandse trainer met veel ervaring in het buitenland.

Koster heeft een lange carrière achter de rug als trainer en heeft in het verleden gewerkt bij vele clubs in Europa, waaronder FC Utrecht, FC Twente en AZ Alkmaar. Ook heeft hij gewerkt bij clubs in het buitenland, zoals FC Kopenhagen, FC Basel en FC Nantes.

Koster is enthousiast over zijn nieuwe functie bij Willem II. Hij zei: “Ik ben erg blij met de kans die Willem II me heeft gegeven. Ik kijk ernaar uit om samen met de spelers aan de slag te gaan om een succesvol seizoen te creëren.”

Koster zal worden bijgestaan door twee assistent-trainers, waaronder de Nederlander Erwin Koeman. Koeman was voorheen assistent-trainer bij Feyenoord en heeft veel ervaring als trainer. Hij zal Koster helpen bij het verbeteren van de prestaties van Willem II.

Het is duidelijk dat Willem II een stap vooruit heeft gezet door Koster aan te stellen als coach. Het is de hoop dat hij de club naar een hoger niveau kan tillen en dat hij Willem II kan helpen om meer successen te behalen.