Verzorgers van Jumbo-Visma krijgen hersenschudding: 'Behandeld als hooligans'

Verzorgers van Jumbo-Visma krijgen hersenschudding: ‘Behandeld als hooligans’

De verzorgers van Jumbo-Visma hebben een schokkende ervaring gehad tijdens de Tour de France. Ze werden aangevallen door een groep hooligans die hun kampioenen wilden beletten om te winnen. De verzorgers werden behandeld als hooligans en kregen hersenschudding.

Het incident gebeurde tijdens de twaalfde etappe van de Tour de France. De verzorgers waren op weg naar de finishlijn om hun kampioenen te steunen. Opeens werden ze aangevallen door een groep hooligans die probeerden om de kampioenen tegen te houden. De verzorgers werden geslagen en geschopt en kregen hersenschudding.

De verzorgers van Jumbo-Visma hebben aangifte gedaan bij de politie. Ze hebben ook een verklaring afgelegd waarin ze vertellen wat er is gebeurd. De verzorgers zijn erg geschokt door deze ervaring en voelen zich onveilig. Ze voelen zich niet gerespecteerd en vrezen dat dit soort incidenten in de toekomst weer zullen gebeuren.

De organisatoren van de Tour de France hebben laten weten dat ze de verzorgers van Jumbo-Visma alle steun geven die ze nodig hebben. Ze hebben ook aangekondigd dat er extra veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen om te voorkomen dat dit soort incidenten in de toekomst weer zullen gebeuren.

Het incident met de verzorgers van Jumbo-Visma laat zien hoe belangrijk het is om respect te tonen voor iedereen die betrokken is bij sportevenementen. Het is belangrijk dat we ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt en dat we respectvol omgaan met elkaar. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat sportevenementen een plek zijn waar iedereen kan genieten van sport en plezier.