Hugh Jackman en zijn vrouw beëindigen hun huwelijk na 27 jaar samenleven

Hugh Jackman en zijn vrouw Deborra-Lee Furness hebben na 27 jaar samenleven hun huwelijk beëindigd. De twee hebben samen twee kinderen, Ava en Oscar.

Hugh Jackman, bekend van films als Les Misérables, The Greatest Showman en de X-Men-franchise, en Deborra-Lee Furness, een Australische actrice, waren sinds 1996 getrouwd. Hoewel ze nooit openlijk over hun relatie hebben gesproken, hebben ze in interviews laten weten dat ze een lange en gelukkige tijd samen hebben gehad.

Hoewel de twee niet meer samen zijn, is er geen sprake van een conflict. Ze blijven goede vrienden en zullen samenwerken om hun kinderen op te voeden. Ze hebben ook bevestigd dat ze hun familie en vrienden blijven steunen.

Hoewel het natuurlijk een verdrietige gebeurtenis is, is het ook een teken van respect dat Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness hun huwelijk op zo’n respectvolle manier beëindigen. Ze laten zien dat je ook na een lange tijd samen nog steeds respect voor elkaar kunt hebben en dat je samen kunt werken om de beste toekomst voor je kinderen te creëren.