Adele houdt op met het nemen van selfies tijdens shows vanwege coronabescherming

Adele houdt op met het nemen van selfies tijdens shows vanwege coronabescherming

Adele heeft aangekondigd dat ze stopt met het nemen van selfies met fans tijdens haar shows vanwege de coronabescherming. De zangeres heeft deze maatregel genomen om ervoor te zorgen dat haar fans en medewerkers veilig blijven tijdens haar optredens.

Adele heeft al eerder aangekondigd dat ze haar tournee naar verschillende steden in de VS en Europa zou uitbreiden. Hoewel de tournee nog steeds doorgaat, heeft Adele aangekondigd dat er geen fysieke contacten mogelijk zijn tussen haar en haar fans.

De zangeres heeft ook aangekondigd dat er geen selfies meer genomen zullen worden tijdens haar shows. Hoewel Adele’s fans teleurgesteld zijn, begrijpen ze dat het nemen van selfies een risico is voor de gezondheid van iedereen.

Adele heeft ook aangekondigd dat er extra maatregelen genomen zullen worden om ervoor te zorgen dat haar shows zo veilig mogelijk zijn. Er zal bijvoorbeeld meer ruimte tussen de stoelen zijn, en er zal een verplichte mondkapjesplicht gelden voor iedereen die naar de show komt.

Hoewel Adele’s fans teleurgesteld zijn over het stoppen met het nemen van selfies, begrijpen ze dat het belangrijk is om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Door deze maatregelen te nemen, kan Adele ervoor zorgen dat haar fans en medewerkers veilig blijven tijdens haar shows.