Marko, CEO van Red Bull, krijgt waarschuwing na beledigende opmerking over Pérez

Marko, CEO van Red Bull, krijgt waarschuwing na beledigende opmerking over Pérez

Marko, de CEO van Red Bull, heeft een waarschuwing gekregen van de Formule 1 na een beledigende opmerking over Max Verstappen’s teamgenoot Sergio Pérez. Marko had gezegd dat Pérez “niet goed genoeg” was voor het team.

De opmerking van Marko kwam na de Grand Prix van Monaco, waar Pérez als tweede finishte. De F1-directie heeft Marko gewaarschuwd dat zijn opmerkingen niet acceptabel zijn.

Marko heeft zich verontschuldigd voor zijn opmerkingen en heeft gezegd dat hij zich realiseert dat zijn woorden ongepast waren. Hij heeft ook toegegeven dat hij zijn woorden niet goed had gekozen en dat hij zich bewust is van de impact die ze kunnen hebben.

Pérez heeft gezegd dat hij de verontschuldiging van Marko accepteert en dat hij erkent dat er een discussie plaatsvond over de prestaties van het team. Hij heeft ook gezegd dat hij blij is met de steun die hij heeft gekregen vanuit de F1-gemeenschap.

Hoewel Marko’s opmerkingen ongepast waren, is het belangrijk om te benadrukken dat er een discussie plaatsvond over de prestaties van het team. Het is belangrijk dat de CEO’s van teams in de F1 respectvol blijven tegenover hun coureurs, en dat ze hun woorden goed kiezen als ze hun mening geven.