Vincent Janssen levert winnende treffer voor Antwerp, PSG wordt opnieuw verrast

Vincent Janssen heeft de winnende treffer geleverd voor Antwerp in hun wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Het was een verrassende overwinning voor Antwerp, die de Franse kampioen met 1-0 versloegen.

Janssen, die in juli vorig jaar bij Antwerp tekende, scoorde de winnende goal in de 79e minuut. Hij kopte een voorzet van de rechterkant van het veld binnen. Het was zijn tweede goal van het seizoen.

Het was een verrassende overwinning voor Antwerp, die de Franse kampioen met 1-0 versloegen. PSG had de laatste twee wedstrijden gewonnen, maar kon deze keer geen antwoord vinden op de verdediging van Antwerp.

De overwinning was een grote prestatie voor Antwerp, die als tweede staat in de Belgische competitie. Het was ook een grote prestatie voor Janssen, die een belangrijke rol speelde in de overwinning.

De overwinning was een grote opsteker voor Antwerp, die op weg is naar de titel. PSG daarentegen lijkt opnieuw verrast te zijn door een andere ploeg. Het is duidelijk dat ze nog veel werk te doen hebben om terug te keren naar hun vroegere glorie.