Bayern verliest spectaculaire topper tegen Leverkusen op het laatste moment

Bayern München heeft een spectaculaire topper tegen Bayer Leverkusen verloren op het laatste moment. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Leverkusen.

Bayern begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding in handen. Na een uur spelen scoorde Robert Lewandowski de 1-0 voor Bayern. Het leek erop dat Bayern de wedstrijd zou winnen, maar Leverkusen kwam terug in de wedstrijd. In de 82e minuut scoorde Karim Bellarabi de gelijkmaker voor Leverkusen.

In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Leverkusen de winnende goal. De doelpuntenmaker was Kai Havertz, die de bal in de verre hoek schoot. Het was een spectaculaire goal, waarmee Leverkusen de overwinning veiligstelde.

Het verlies was een grote teleurstelling voor Bayern, die hadden gehoopt op een overwinning. De ploeg had een goede prestatie geleverd, maar was niet in staat om de wedstrijd te winnen.

Het verlies betekent dat Bayern nog steeds tweede staat in de Bundesliga, achter Borussia Dortmund. Leverkusen staat nu derde, maar heeft nog steeds een kans om kampioen te worden als ze hun laatste wedstrijden winnen.