Twee jaar gevangenisstraf en jeugd-tbs geëist voor dodelijk steken van achttienjarige man in Bladel

In Bladel is een achttienjarige man dodelijk gestoken. De dader, een twintigjarige man uit Bladel, is inmiddels gearresteerd en de officier van justitie heeft twee jaar gevangenisstraf en jeugd-tbs geëist.

Het incident vond plaats op een zaterdagavond in de buurt van een café in Bladel. De twintigjarige man stak de achttienjarige man met een mes. De slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, maar hij overleed aan zijn verwondingen.

De politie heeft de verdachte kort na het incident gearresteerd. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris en in voorlopige hechtenis genomen.

De officier van justitie heeft twee jaar gevangenisstraf en jeugd-tbs geëist tegen de verdachte. De jeugd-tbs is bedoeld om te voorkomen dat de verdachte in de toekomst soortgelijke misdrijven begaat.

Het proces tegen de verdachte zal binnenkort plaatsvinden. Het is nog onduidelijk wat de uiteindelijke straf zal zijn. De familie van het slachtoffer hoopt dat de verdachte de maximale straf krijgt voor het plegen van dit verschrikkelijke misdrijf.