De meeste passagiers die gedupeerd zijn door het faillissement van de veerdienst hebben hun geld verloren.

De meeste passagiers die gedupeerd zijn door het faillissement van de veerdienst hebben hun geld verloren.

Het faillissement van de veerdienst heeft veel passagiers gedupeerd. Veel mensen hebben hun geld verloren omdat ze hun tickets al hadden betaald voordat de veerdienst failliet ging. Het is een vervelende situatie voor deze passagiers, aangezien ze geen recht hebben op compensatie.

De meeste passagiers die gedupeerd zijn door het faillissement van de veerdienst hebben hun geld verloren. Omdat de veerdienst failliet is, kunnen ze hun geld niet terugkrijgen. Ze kunnen alleen maar hopen dat de curator van het faillissement in staat is om hun geld terug te betalen. Helaas is dit meestal niet het geval.

De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om de gedupeerde passagiers te helpen. Zo hebben ze een fonds opgericht waaruit de passagiers een deel van hun geld terug kunnen krijgen. Ook zijn er verschillende organisaties die de gedupeerden bijstaan bij het aanvragen van compensatie.

Het is belangrijk dat passagiers die gedupeerd zijn door het faillissement van de veerdienst hun geld terugkrijgen. Daarom is het belangrijk dat ze zich goed informeren over hun rechten en mogelijkheden. Ook is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk actie ondernemen om hun geld terug te krijgen.