Spaanse vrouwenvoetballers willen ondanks vertrek Rubiales toch voor hun land spelen

Hoewel de Spaanse voetbalbond (RFEF) een nieuwe voorzitter heeft, is de situatie bij de Spaanse vrouwenvoetballers nog steeds onzeker. De vorige voorzitter, Luis Rubiales, stapte op na een conflict met de Spaanse voetbalbond over de behandeling van de vrouwenvoetbalteams. Hoewel de vrouwenvoetballers niet tevreden waren met de manier waarop Rubiales hun teams behandelde, hebben ze aangegeven dat ze toch willen spelen voor hun land.

De Spaanse vrouwenvoetballers hebben aangegeven dat ze ondanks het vertrek van Rubiales toch willen spelen voor hun land. Ze zijn van mening dat het belangrijk is om te laten zien dat ze een team zijn en dat ze samen sterk staan. Ze willen laten zien dat ze een sterke bond hebben en dat ze klaar zijn om te strijden voor hun land.

De Spaanse vrouwenvoetballers hebben ook aangegeven dat ze hoopvol zijn dat de nieuwe voorzitter van de RFEF hen beter zal behandelen dan Rubiales deed. Ze hopen dat de nieuwe voorzitter een betere balans zal creƫren tussen mannelijke en vrouwelijke voetbalteams. Ze hopen ook dat de nieuwe voorzitter meer aandacht zal besteden aan de vrouwenvoetbalteams, zodat ze beter kunnen presteren en meer kansen krijgen om te spelen.

Hoewel er nog veel onzekerheid is over de toekomst van de Spaanse vrouwenvoetbalteams, is duidelijk dat de spelers klaar staan om te spelen voor hun land. Ze hopen dat de nieuwe voorzitter hun teams beter zal behandelen en meer kansen zal geven om te spelen. Als dit gebeurt, dan kan het Spaanse vrouwenvoetbal een grote stap voorwaarts maken.