Verbaan en Martens: datingprogramma op middag verplaatst naar gevolg van tegenvallende kijkcijfers

Verbaan en Martens, het datingprogramma dat op de middag te zien was op SBS6, is verplaatst naar een latere tijd. Dit komt door tegenvallende kijkcijfers.

De presentatoren, Jeroen Verbaan en Chantal Martens, zijn bekend van hun programma’s zoals ‘De Grote Verhuizing’ en ‘Koffietijd’. Ze hebben de kans gekregen om hun eigen datingprogramma te presenteren. De show werd op de middag uitgezonden, maar heeft helaas niet de verwachte kijkcijfers behaald.

Na een paar weken heeft SBS6 besloten om het programma te verplaatsen naar een latere tijd. Volgens de zender is dit een logische stap om de kijkcijfers te verhogen. De presentatoren zijn het hiermee eens en hopen dat de verplaatsing ervoor zal zorgen dat meer mensen de show zullen bekijken.

Het programma is nu elke vrijdagavond te zien op SBS6. De presentatoren hopen dat de verplaatsing naar een latere tijd meer kijkers zal aantrekken. Ze willen dat mensen de show bekijken om te zien hoe Verbaan en Martens singles helpen bij het vinden van hun perfecte match.

Verbaan en Martens is een uniek programma dat mensen in contact brengt met elkaar. Het is een leuke manier om mensen samen te brengen die elkaar anders misschien nooit hadden ontmoet. De presentatoren hopen dat de verplaatsing naar een latere tijd ervoor zal zorgen dat meer mensen de show zullen bekijken en dat er meer liefdesverhalen ontstaan.