NU.nl zoekt een adjunct-hoofdredacteur: vacature opengesteld

NU.nl, een van de meest populaire nieuwswebsites van Nederland, heeft een vacature opengesteld voor de functie van adjunct-hoofdredacteur. Deze functie is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van NU.nl als een van de meest toonaangevende nieuwswebsites in Nederland.

De adjunct-hoofdredacteur zal verantwoordelijk zijn voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de inhoud van NU.nl. Hij of zij zal ook verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de kwaliteit van de inhoud en het bevorderen van een goede samenwerking tussen de verschillende redacties.

De adjunct-hoofdredacteur zal ook verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van strategische plannen om NU.nl te versterken als een van de meest toonaangevende nieuwswebsites in Nederland. Daarnaast zal hij of zij ook verantwoordelijk zijn voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de relaties met externe partners, waaronder adverteerders, media-agentschappen en andere relevante partijen.

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een afgeronde opleiding in journalistiek of communicatie, en minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een redactie of media-instelling. Daarnaast is het belangrijk dat de kandidaat goed op de hoogte is van alle relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van online media.

Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar NU.nl. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, zal je worden getest op je kennis op het gebied van journalistiek, communicatie en online media.

Wees er snel bij, want deze functie is een unieke kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van NU.nl als een van de meest toonaangevende nieuwswebsites in Nederland.