Hervatting van ontuchtzaak tegen oud-directeur Kanjer Wens in november

In november zal de rechtbank in de stad Middelburg een hervatting van de ontuchtzaak tegen de oud-directeur van het bedrijf Kanjer Wens houden. De zaak gaat over vermeende seksuele misdrijven die zouden zijn gepleegd door de directeur tussen 2015 en 2017.

De oud-directeur, die inmiddels is ontslagen, wordt ervan beschuldigd dat hij seksuele relaties had met verschillende werknemers van het bedrijf. De vermeende slachtoffers zouden zijn misbruikt door de directeur, die hen zou hebben gedwongen om seksuele handelingen te verrichten.

De vermeende slachtoffers hebben aangifte gedaan bij de politie en de zaak is nu voorgelegd aan de rechtbank. De oud-directeur ontkent alle beschuldigingen en beweert dat de vermeende slachtoffers liegen.

De rechtbank zal de zaak grondig onderzoeken en alle betrokkenen zullen worden gehoord. Er wordt verwacht dat de rechtbank een uitspraak zal doen over de schuld of onschuld van de oud-directeur.

Deze zaak is een schok voor het bedrijf Kanjer Wens, dat al jarenlang een goede reputatie heeft opgebouwd. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het alle nodige stappen zal nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke misstanden in de toekomst niet meer voorkomen.