Offset, de rapper, lanceert op 13 oktober zijn nieuwe album.

Offset, de rapper uit Atlanta, heeft aangekondigd dat hij op 13 oktober zijn nieuwe album zal lanceren. Het album, getiteld “Father of 4”, is het vierde studioalbum van de rapper.

Offset is een Amerikaanse rapper die deel uitmaakt van de hiphopgroep Migos. Hij is ook bekend om zijn solowerk, waaronder de hitsingle “Ric Flair Drip”. Het nieuwe album van Offset zal een mix zijn van zijn solowerk en de muziek van Migos.

Het album zal een verscheidenheid aan genres bevatten, waaronder hiphop, rap, R&B en pop. Het album zal ook gastbijdragen bevatten van artiesten zoals Cardi B, 21 Savage, Travis Scott en Big Sean.

Offset heeft al een aantal singles uitgebracht van het album, waaronder “Red Room” en “Clout”. Deze singles hebben al veel positieve reacties gekregen van fans en critici.

Het album zal worden uitgebracht op 13 oktober en is verkrijgbaar op alle streamingplatforms. Fans kunnen ook een fysieke versie van het album kopen op de website van Offset.

Offset heeft al veel succes gehad met zijn solowerk en het lijkt erop dat zijn nieuwe album nog meer succes zal brengen. We kunnen niet wachten om het album te horen!