Spierings keert na 2,5 maanden terug naar Toulouse na korte verblijf bij RC Lens

Na een kort verblijf bij RC Lens keert spits Wout Spierings terug naar zijn oude club Toulouse FC. De 21-jarige Nederlander verliet de Franse Ligue 1-club in januari om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij RC Lens. Na tweeënhalf maand bij de club uit het noorden van Frankrijk, keert hij nu terug naar Toulouse.

Spierings begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van Toulouse en speelde daar vier seizoenen in het eerste elftal. In januari verliet hij de club om bij RC Lens te gaan spelen. Bij de club uit het noorden van Frankrijk kreeg hij de kans om meer speelminuten te maken. In de tweeënhalf maand dat hij bij RC Lens speelde, kwam hij tot vier wedstrijden in de Ligue 2.

Hoewel Spierings bij RC Lens meer speelminuten kreeg, heeft hij besloten om terug te keren naar Toulouse. Hij heeft er vertrouwen in dat hij bij zijn oude club meer kansen zal krijgen om zichzelf te bewijzen. Spierings is vastbesloten om zichzelf te laten zien in de Ligue 1.

De terugkeer van Spierings naar Toulouse is goed nieuws voor de club en voor de speler zelf. Het is een kans voor hem om zichzelf te bewijzen en een plaats in het eerste elftal te verdienen. Als hij succesvol is, kan hij een belangrijke speler worden voor Toulouse in de toekomst.