Griekspoor teleurgesteld na 'onrealistisch' einde tegen Tiafoe: 'Niet zo wil je winnen'

Griekspoor teleurgesteld na ‘onrealistisch’ einde tegen Tiafoe: ‘Niet zo wil je winnen’

Griekspoor teleurgesteld na ‘onrealistisch’ einde tegen Tiafoe

De Nederlandse tennisser Tallon Griekspoor heeft zijn partij tegen de Amerikaan Frances Tiafoe met teleurstelling beëindigd. De wedstrijd eindigde met 6-3, 6-4 in het voordeel van Tiafoe.

Griekspoor begon sterk aan de wedstrijd en leek op weg naar een overwinning. Maar in de tweede set kwam Tiafoe sterk terug en won uiteindelijk de partij. Volgens Griekspoor was het einde van de wedstrijd onrealistisch. “Het was niet zoals ik wilde winnen”, zei hij na afloop.

Griekspoor had zich als eerste Nederlander in jaren weten te plaatsen voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in Rotterdam. Hij had al eerder laten zien dat hij goed kan tennissen, maar helaas was het niet genoeg om de Amerikaan te verslaan.

Griekspoor is teleurgesteld, maar hij blijft positief. “Ik heb veel geleerd van deze wedstrijd en ik ben vastbesloten om meer te leren en beter te worden.” Hij is van plan om zich voor te bereiden op de volgende toernooien en om zichzelf te verbeteren.

Griekspoor blijft hopen dat hij zijn prestaties kan verbeteren en dat hij zich kan plaatsen voor de volgende rondes van toernooien. Hij is vastbesloten om zichzelf te verbeteren en om meer successen te behalen.