Paul de Leeuw en Albert Verlinde Dienen als Juryleden in Nieuwe Musical-Show

Paul de Leeuw en Albert Verlinde zijn twee bekende Nederlandse entertainmentfiguren die als juryleden dienen in een nieuwe musical-show. De show, genaamd “The Voice of Holland Musical”, is een samenwerking tussen Talpa Network en Stage Entertainment.

De show is bedoeld om jonge talenten te helpen hun dromen waar te maken. Deelnemers worden uitgenodigd om hun stem te laten horen en hun talent te tonen. Paul de Leeuw en Albert Verlinde zullen als juryleden fungeren om de kandidaten te beoordelen en te helpen bij het vinden van de beste optredens.

Paul de Leeuw is een Nederlandse zanger, presentator, cabaretier en acteur. Hij is bekend van zijn programma’s op televisie, zoals “De Paul de Leeuw Show” en “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”. Hij heeft ook meegewerkt aan verschillende musicals, waaronder “The Sound of Music” en “The Lion King”.

Albert Verlinde is een Nederlandse ondernemer, producent en televisiepersoonlijkheid. Hij is vooral bekend van zijn programma’s op televisie, zoals “The Voice of Holland” en “Idols”. Hij heeft ook meegewerkt aan verschillende musicals, waaronder “Cats” en “Mamma Mia!”.

De show zal worden uitgezonden op RTL 4. De opnames zullen plaatsvinden in het theater in Amsterdam. De show zal worden gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge en Wendy van Dijk.

De show belooft een geweldige ervaring te worden voor alle kandidaten en kijkers. Met Paul de Leeuw en Albert Verlinde als juryleden, kan je er zeker van zijn dat de show een succes wordt.