Max Verstappen boos over uitspraak van Wolff: “Ze hadden een slechte race”

Max Verstappen is boos over de uitspraak van Mercedes-teambaas Toto Wolff na de Grand Prix van Oostenrijk. Wolff zei dat Verstappen en Red Bull een “slechte race” hadden gereden.

Verstappen reed een sterke race in Oostenrijk, waar hij tweede werd achter Lewis Hamilton. Hij kwam als derde op de grid aan de start, maar slaagde erin om de tweede plaats te behalen.

Na de race zei Wolff dat Verstappen en Red Bull een “slechte race” hadden gereden. Verstappen was het hier niet mee eens en reageerde boos op de uitspraak. “Het is niet leuk om dit te horen”, zei hij. “We hebben een goede race gereden en ik denk dat we een goed resultaat hebben behaald.”

Verstappen voegde eraan toe dat hij niet begrijpt waarom Wolff zo’n uitspraak deed. “Ik denk dat hij zich beter had kunnen concentreren op wat Mercedes heeft gedaan in plaats van te proberen ons te veroordelen”, zei hij.

Verstappen is niet de enige die boos is over de uitspraak van Wolff. Ook veel fans en andere coureurs hebben hun ongenoegen uitgesproken over de uitspraak.

Hoewel Verstappen boos is over de uitspraak van Wolff, is hij blij met het resultaat van de race. Hij is nu tweede in de wereldkampioenschap, slechts één punt achter Hamilton. Verstappen is vastbesloten om de titel te winnen en zal blijven vechten voor elke race.