vrij te latenNederlandse Staat gedagvaard om Tilburger die in Spanje gevangen zit vrij te laten

De Nederlandse Staat is gedagvaard om een Tilburger vrij te laten die momenteel in Spanje gevangen zit. De Tilburger, genaamd Jeroen van der Veer, werd in 2017 gearresteerd in Spanje voor het bezit van drugs. Van der Veer heeft altijd ontkend dat hij de drugs bezat en beweert dat hij slachtoffer is van een valse aanklacht.

De advocaat van Van der Veer heeft de Nederlandse Staat gedagvaard om de Tilburger vrij te laten. Hij stelt dat de Nederlandse Staat verantwoordelijk is voor de situatie waarin Van der Veer zich bevindt. Volgens de advocaat heeft de Nederlandse Staat nagelaten om de Tilburger te helpen bij het verkrijgen van een advocaat in Spanje. Daarnaast stelt de advocaat dat de Nederlandse Staat ook nalatig is geweest bij het verstrekken van informatie over de zaak aan Van der Veer.

De advocaat stelt dat de Nederlandse Staat verantwoordelijk is voor de situatie waarin Van der Veer zich bevindt en dat hij daarom vrijgelaten moet worden. De rechter zal binnenkort een uitspraak doen over deze zaak. Het is afwachten of de Nederlandse Staat veroordeeld zal worden om Van der Veer vrij te laten.