*NSYNC brengt na twintig jaar stilte een nieuw nummer uit

Na twintig jaar stilte heeft de populaire boyband *NSYNC eindelijk een nieuw nummer uitgebracht. De groep, die in 1995 werd opgericht, heeft sinds hun laatste album in 2001 geen muziek meer uitgebracht.

De fans van de band hebben al die tijd gewacht op nieuwe muziek en hebben nu eindelijk hun verlangen vervuld gekregen. Het nummer, getiteld “Don’t Say You Love Me”, is een nostalgisch lied dat terugblikt op de tijd dat de band samen was.

Het nummer is afkomstig van hun aankomende album, dat later dit jaar wordt uitgebracht. Hoewel de bandleden al jaren gescheiden zijn, hebben ze samengewerkt om het album te maken.

De bandleden hebben ook aangekondigd dat ze een wereldwijde tournee gaan doen om hun nieuwe muziek te promoten. Fans kunnen verwachten dat de band hun oude hits zal spelen, evenals hun nieuwe nummers.

Het is duidelijk dat de fans van *NSYNC blij zijn met de terugkeer van de band. Ze zullen hun nieuwe muziek met open armen ontvangen. De tournee zal waarschijnlijk veel succes hebben en de bandleden zullen hun fans weer laten genieten van hun muziek.