Sauber bevestigt dat Zhou voor het volgende Formule 1-seizoen teamgenoot van Bottas blijft

Sauber heeft bevestigd dat Formule 1-coureur Antonio Giovinazzi voor het volgende seizoen de teamgenoot van Valtteri Bottas blijft. De Italiaan maakte in 2019 zijn debuut in de Formule 1 en heeft sindsdien een goede prestatie geleverd.

Giovinazzi heeft al een aantal races gereden voor Sauber, waaronder de Grand Prix van Italiƫ, waar hij een tweede plaats behaalde. De coureur heeft ook een aantal punten gescoord in de kampioenschappen van 2019, waaronder een derde plaats in de Grand Prix van Singapore.

Giovinazzi’s teamgenoot, Valtteri Bottas, is een ervaren coureur die al sinds 2013 in de Formule 1 rijdt. Hij heeft al een aantal overwinningen behaald en is tweede geworden in het kampioenschap van 2017. Hij is ook tweede geworden in het kampioenschap van 2019.

De twee coureurs zullen samenwerken om Sauber naar nieuwe hoogtes te brengen. Het team heeft al aangekondigd dat het de komende jaren meer competitief zal zijn. Met de ervaring van Bottas en de talenten van Giovinazzi, zal Sauber in staat zijn om nog meer punten te scoren in de komende seizoenen.

Het is duidelijk dat Sauber een sterke line-up heeft voor het volgende seizoen. De combinatie van ervaring en talent zal het team helpen om nog meer successen te behalen in de komende jaren. Met Giovinazzi en Bottas aan boord, zal Sauber in staat zijn om nieuwe records te vestigen in de Formule 1.