Trainer Guardiola herstelt na spoedoperatie aan rug bij Manchester City

Trainer Guardiola herstelt na spoedoperatie aan rug bij Manchester City

Manchester City-trainer Pep Guardiola heeft een succesvolle rugoperatie ondergaan. De Spaanse manager was eerder deze maand geopereerd aan een hernia in zijn rug. Guardiola had al geruime tijd last van rugklachten en had daarom besloten om de operatie te ondergaan.

De 51-jarige Guardiola is al sinds 2016 trainer bij Manchester City. Hij heeft de club geleid naar vele successen, waaronder twee Premier League-titels, twee League Cups en een FA Cup.

De club heeft bevestigd dat Guardiola na de operatie goed herstelt. Hij is al teruggekeerd naar Manchester om zijn herstel te voltooien. De club heeft ook aangekondigd dat Guardiola binnenkort weer aan de slag zal gaan bij Manchester City.

De club heeft ook aangegeven dat Guardiola’s herstel de komende weken in de gaten wordt gehouden. Het is nog niet duidelijk wanneer hij weer volledig aan de slag kan bij Manchester City, maar de club is ervan overtuigd dat hij op korte termijn weer fit genoeg zal zijn om te trainen.

De fans van Manchester City zijn opgelucht dat Guardiola goed herstelt na de operatie. Ze hopen dat hij snel weer aan de slag kan bij de club en dat hij de club verder kan helpen om nog meer successen te behalen.