Mathieu van der Poel overweegt mogelijkheid seizoen eerder te beëindigen: 'Dit heeft niet veel nut'

Mathieu van der Poel overweegt mogelijkheid seizoen eerder te beëindigen: ‘Dit heeft niet veel nut’

Mathieu van der Poel, de Nederlandse wielrenner, heeft aangegeven dat hij overweegt om zijn seizoen eerder te beëindigen. Van der Poel heeft een drukke agenda met veel wedstrijden en hij wil graag voldoende tijd hebben om zich voor te bereiden op het volgende seizoen.

“Ik wil niet dat mijn prestaties achteruitgaan door te veel wedstrijden in een korte tijd”, zei Van der Poel. “Het is belangrijk dat ik genoeg rust heb om mijn lichaam en geest te herstellen.”

Hoewel Van der Poel overweegt om zijn seizoen eerder te beëindigen, denkt hij dat dit niet veel nut zal hebben. “Het is niet zo dat ik meer rust zal krijgen als ik mijn seizoen eerder beëindig. Ik zal gewoon minder wedstrijden rijden, maar ik zal nog steeds veel trainen.”

Van der Poel heeft aangegeven dat hij zijn seizoen zal afmaken zoals gepland. Hij zal blijven proberen om de beste prestaties neer te zetten en om zich voor te bereiden op het volgende seizoen. “Ik ben er klaar voor om mijn beste prestaties neer te zetten en ik ben er klaar voor om me voor te bereiden op het volgende seizoen”, aldus Van der Poel.

Hoewel Mathieu van der Poel overweegt om zijn seizoen eerder te beëindigen, denkt hij dat dit niet veel nut zal hebben. Hij zal blijven proberen om de beste prestaties neer te zetten en om zich voor te bereiden op het volgende seizoen.