Richarlison van Tottenham onthult: 'Ik heb psychologische ondersteuning nodig'

Richarlison van Tottenham onthult: ‘Ik heb psychologische ondersteuning nodig’

Richarlison van Tottenham heeft onlangs een openhartig interview gegeven waarin hij openlijk sprak over zijn psychologische gezondheid. De Braziliaanse voetballer, die al sinds 2018 bij de club speelt, vertelde dat hij psychologische ondersteuning nodig heeft om te helpen met zijn mentale gezondheid.

Richarlison vertelde dat hij al een tijdje last heeft van angst en depressie. Hij zei dat hij zich zorgen maakt over zijn prestaties op het veld en dat hij bang is om te falen. Hij zei ook dat hij zich bewust is van de druk die op hem wordt gelegd door zijn teamgenoten en fans.

Richarlison benadrukte dat het belangrijk is om open te zijn over psychische gezondheid en dat mensen niet bang moeten zijn om hulp te zoeken als ze het nodig hebben. Hij zei ook dat hij hoopte dat zijn verhaal anderen zou helpen om hun eigen mentale gezondheid serieus te nemen.

Tottenham heeft aangekondigd dat ze Richarlison alle steun bieden die hij nodig heeft om zijn mentale gezondheid te verbeteren. De club heeft ook aangeboden om hem professionele hulp te bieden als hij dat nodig heeft.

Richarlison’s verhaal is een herinnering aan hoe belangrijk het is om open te zijn over psychische gezondheid. Het is goed om te zien dat Tottenham bereid is om hem de steun te bieden die hij nodig heeft. We hopen dat Richarlison de hulp krijgt die hij nodig heeft om zichzelf te helpen.