Bonnie St. Claire na 19 jaar huwelijk gescheiden: ‘Wensen elkaar het beste’

Bonnie St. Claire, een Nederlandse zangeres, heeft na 19 jaar huwelijk besloten om te scheiden van haar man. De twee hebben samen twee kinderen.

Het echtpaar heeft de scheiding bekend gemaakt in een verklaring die op de website van Bonnie St. Claire is gepubliceerd. In de verklaring staat dat het echtpaar na veel overwegingen en gesprekken heeft besloten om uit elkaar te gaan. Ondanks dat de twee niet meer samen zullen zijn, wensen ze elkaar het beste in de toekomst.

Bonnie St. Claire heeft in de afgelopen jaren veel succes gehad als zangeres. Ze heeft verschillende hits gehad, waaronder ‘De Clown’, ‘Clap Your Hands’ en ‘Waarom’. Ook heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Edison Award voor Beste Zangeres in 1993.

Hoewel Bonnie St. Claire en haar man uit elkaar gaan, blijven ze samen voor hun twee kinderen zorgen. De twee hebben afgesproken dat ze hun kinderen op een liefdevolle manier zullen opvoeden en dat ze hun kinderen zullen blijven steunen in hun leven.

Hoewel Bonnie St. Claire en haar man uit elkaar gaan, hopen ze dat mensen begrip hebben voor hun beslissing. Ze willen dat mensen respectvol met hun beslissing omgaan en dat ze hun privacy respecteren.

Bonnie St. Claire en haar man hopen dat mensen hun beslissing begrijpen en wensen elkaar het beste in de toekomst.