Partij voor de Dieren: Bestuur stapt op, Ouwehand wordt weer lijsttrekker

De Partij voor de Dieren heeft een turbulente tijd achter de rug. Na een aantal interne conflicten, waaronder een conflict over de koers van de partij, heeft het bestuur van de Partij voor de Dieren besloten om op te stappen. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor een nieuw bestuur.

Gelukkig heeft de Partij voor de Dieren al een opvolger gevonden. Marianne Thieme, de oprichter van de partij, heeft aangegeven dat ze bereid is om weer lijsttrekker te worden. Thieme was van 2002 tot 2015 lijsttrekker en heeft in die periode veel bereikt voor de partij. Ze heeft onder andere gezorgd voor meer aandacht voor dierenwelzijn en milieubescherming.

Met Thieme als lijsttrekker is de Partij voor de Dieren er klaar voor om zich voor te bereiden op de verkiezingen van 2021. Thieme zal zich inzetten om de partij te versterken en ervoor te zorgen dat de Partij voor de Dieren een stevige stem krijgt in de politiek.

De Partij voor de Dieren is een belangrijke speler in de Nederlandse politiek. Met Thieme als lijsttrekker is de partij er klaar voor om zich in te zetten voor dierenwelzijn, milieubescherming en duurzaamheid. De Partij voor de Dieren is er klaar voor om haar stem te laten horen in de Nederlandse politiek.